Search
  • daviddierckx

Regleringarna kring e-cigaretter och e-juicer lättar i Nya Zeeland
Nya Zeeland har idag en av världens mest hårdaste tobakslagstiftningar men nu har landet valt att släppa på restriktionerna kring e-cigaretter och e-juice! Myndigheterna anser nu att e-cigaretter är ett effektivt hjälpmedel för den som vill sluta röka. Samtidigt begränsas utbudet av smaker på e-juicer som inte säljs i specifika eciggbutiker! Intresseorganisationen ATHRA (Australian Tobacco Harm Reduction Association) är positiva till de nya lagarna och menar att lagarna har ett tydligt skadereducerande perspektiv!

Restriktionerna för e-cigaretter har tidigare varit hårda i Nya Zeeland. Men när hälsomyndigheter, läkare och forskare vid universitetet i Auckland presenterade flera rapporter som visar på att vapingprodukter effektivt kan minska rökningen av vanliga cigaretter så vände debatten. De nya lagarna i Nya Zealand liknar den Europeiska lagstiftningen på det sätt att samtliga produkter måste registreras hos myndigheterna!

Vill du få hjälp med att sluta röka vanliga cigaretter? Vapify har ett stort sortiment av e-cigg startpaket och e-juicer!

0 views

Vape Sverige

Kontakt

Scheelegatan 5

Hornsgatan 52

Rådmansgatan 43

Tel: 076 005 17 75

Mail: info@vapify.se

Öppetider

Mon - Fre: 11-19

Sat: 12-20

Sun: 12-20

Butiksinformation

Välkommen till en av våra butiker för gratis rådgivning. Vi tillåter inga minderåriga att vistas i butikerna. Alla under 25 måste visa legitimation! 

©2019 by Vapify.