Göra egen e-juice

Att göra egen e-juice kan vara svårt och det är inte många som lyckas blanda den perfekta e-vätskan på första försöket. Alla ingredienser som du behöver för att blanda egen e-juice hittar du i vår webbshop eller i våra eciggbutiker. Det är några huvudingredienser som finns i varje e-juice-recept:

  • Basvätska
  • Aromer
  • Spruta med måttenheter
  • Tom flaska 10-30 ml

Det finns många fördelar med att blanda egen e-juice och den vanligaste fördelen som många ser är priset. Det blir oftast billigare att göra egen e-juice än att köpa färdigblandade. När du blandar egen får du även full kontroll och kan bestämma varje detalj.

Blanda egen e-juice efter recept

När du ska blanda egen e-juice så finns det vissa blandningsförhållanden som är bra att utgå från. En tumregel är att blanda e-juicer med ca 10% arom. Med kraftfullare smaker så som mentol kan 5% arom räcka och med lite svagare fruktsmaker kan man använda uppemot 15% arom.

Du kan blanda hur du vill men är du en nybörjare så skulle vi rekommendera att du följer ett recept. Det finns många hemsidor där användare delar med sig av sina egna e-juice recept:

Göra egen e-juice