Elektronisk cigarett

En elektronisk cigarett är det som i folkmun kallas för el-cigg eller vape. Utseendemässigt kan den på många sätt likna en vanlig cigg men en elektronisk cigarett fungerar helt annorlunda. Här kan du läsa om hur en elektronisk cigarett fungerar!

Hur fungerar en elektronisk cigarett?

Till skillnad från en vanlig cigg så behöver inte en elektronisk cigarett vara tänd för att fungera. Det man andas in är vattenånga istället för tobaksrök som kommer från e-juicen. Du väljer själv vilken smak du vill ha på din e-juice och hos Vapify hittar du ett stort sortiment av smaker! En elektronisk cigarett drivs av batterier som antingen är inbyggda eller utbytbara.

Olika beståndsdelar i en elektronisk cigarett

En elektronisk cigarett består av 3 beståndsdelar: Batteri/Mod, brännare och förångare (behållare). Modden är själva enheten som du håller i handen när du vejpar. Det är också i modden som batteriet sitter! När du trycker på en knapp så hettas brännaren upp vilket resulterar i att e-juicen förångas.

Hos Vapify hittar du ett stort sortiment av elektroniska cigaretter för nybörjare och avancerade användare. Vi har även ett stort utbud av delar så du själv kan bygga din egna el-cigg.

Handla elektroniska cigaretter i Stockholm

Telefon: 076 005 17 75
E-post: info@vapify.se

Öppettider:
Mån-fre: 11-19
Lör-sön: 12-20

Hitta till våra butiker: